Feb 07 2017

Välkommen på pressfrukost den 14 februari där AMFs trygghetsekonom Dan Adolphson presenterar Pensionsrapporten 2016

Under 2016 gick diskussionens vågor höga i pensionsfrågan. Planer på höjd pensionsålder blandades med oegentligheter inom PPM-systemet, att en av tio seniorer har blivit uppmanade att gå i pension samt att få vet hur mycket de betalar för sin tjänstepension.

För sjunde året i rad presenterar AMF Pensionsrapporten. Under en pressfrukost lotsar trygghetsekonom Dan Adolphson oss igenom årets mest betydelsefulla pensionshändelser och vad vi tar med oss in i 2017. Dan pekar ut de viktigaste trenderna, belyser särskilt de röda trådar som ibland går förlorade i debatten och avslutar med konkreta tips på hur tusentals sparare enkelt kan höja sin pension.

Var: Hos AMF på Klara Södra Kyrkogata 18 i Stockholm
När: Tisdagen den 14 februari, klockan 8.45–9.30, frukost serveras från klockan 8.30.

Presentationen av rapporten beräknas ta 45 minuter och därefter finns tid för frågor och intervjuer.

OSA: johanna.sarfati@amf.se, senast den 10 februari.

Välkommen!

För mer information, kontakta:
Johanna Sarfati, AMF Kommunikation, 070-649 84 47, johanna.sarfati@amf.se